1 januari 2013

Decembers läsning:


Antal lästa böcker: 9 böcker - "Som Zlatan fast bättre", "Cinder", "Det finns så många toppar man blir aldrig nöjd", "Only väg is upp", "Jag lever, pappa", "Förr eller senare exploderar jag", "Man överbord", "När jag vaknar finns du inte" och "100 meter lycka"
Kommentar: Ganska många faktiskt, jag har ju haft lov nästan halva december så jag har hunnit läsa ganska mycket.

Recenserade böcker: 4 böcker än så länge, men jag tror det kommer fler.

Antal lästa sidor: 2054 sidor
Kommentar: Ganska många, fast en genomsnittlig bok denna månaden var på bara 186 sidor, men det kan bero på att en bok var en novell på 15 sidor.

Bästa bok: "Only väg is upp" och "Förr eller senare exploderar jag" var lika bra.
Sämsta bok: "Man överbord" som är en kort novell som jag läste som e-bok.

Jämförelse från november: Då läste jag 10 böcker, men 2017 sidor så jag har läst fler sidor i december.

.   .   .

Jag sparar en bild på boken jag bloggar om på min dator, för att det är smidigare att lägga upp bilden på bloggen då och jag brukar spara dem med titeln så det är lätt att hitta om jag bloggar om samma bok igen. Nu när jag skulle lägga upp bilden i det här inlägget så gick jag in på stället där alla omslag ligger och ser boken "När jag lät dig gå". Det är bara att jag hade sparat den som "När jag lär dig gå". Haha, det hade nog varit intressant bok om den hade hetat så...

4 kommentarer:

 1. Hej! Jag skulle vilja tipsa om en superbra bok: En andra chans . Jag vet inte om du läst den? Men om du inte gjort det så tycker jag du ska ge den en chans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst "Glöm mig inte" som är av samma författare, men inte "En andra chans". Ska se om jag får tag på den :)

   Radera
  2. Det är en av mina favorit böcker! :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.