16 oktober 2014

Storytel

I somras provade jag ett erbjudande där Storytel var gratis i tre månader. Storytel är som Spotify fast med ljudböcker, och nu har det uppdaterats så e-böcker ingår också. Jag tyckte det var jättekul i början när det var som en bokhandel där alla böcker var gratis. Jag sparade massa i Min Bokhylla men sen märkte jag att det inte blev så mycket läst ändå. Jag lyssnade på en ljudbok och sen började jag på några som jag aldrig avslutade. Jag läste en del böcker, några noveller och så läste jag klart Insurgent när jag var tvungen att lämna tillbaka den till biblioteket.

Storytel var jättebra och det kommer mer och mer e-böcker och ljudböcker, även om det mesta inte är ungdomsböcker. Jag tycker inte det är värt vad det kostar i månaden. I alla fall inte nu när jag har massa andra böcker att läsa och jag inte läser så mycket e-böcker. Jag tror jag kommer pröva det igen när jag är vuxen för då läser jag mer av de böckerna som finns där och förhoppningsvis har jag läst många av de böckerna som jag redan äger.

2 kommentarer:

  1. Jag har funderat ett tag på att testa Storytel, men håller med om att avgiften är lite hög.

    SvaraRadera
    Svar
    1. De brukar ha att man kan testa två veckor utan att binda sig, det är bra :)

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.