20 augusti 2014

Ett eget bibliotek

Nu har min bokhylla blivit full igen och det har blivit en liten hög på en byrå bredvid... Jag har en pockethylla som har plats, men där kan jag inte lägga dem stora böckerna som blivit över. Det känns som jag nyss sorterade ut och de flesta av mina utsorterade böcker kommer inte utanför huset för jag vet inte var jag ska ge dem. Jag har ju sålt några på bloggen men många blir inte sålda. Jag vill inte ha och har ingen bra plats för en bokhylla till i mitt rum så det är ett stort i-landsproblem ;)


Tänk vad mycket böcker det finns alltså! Jag har en vääldigt liten del av alla böcker som finns men ändå tar de stor plats och mycket tid. Om jag vann massa pengar skulle jag bland annat ha köpt ett hus där jag kan ha ett helt rum med böcker, som ett eget bibliotek. Om mina böcker ökar i den här takten kommer det behövas. Men för att fylla ett bibliotek med böcker kommer jag behöva ta mycket av pengarna jag vann för att bara köpa böcker... Pengarna måste ju också räcka till att bara spara, skänka till välgörenhet och andra små drömmar.

Vinn drömvinsten hos SveaCasino.se.
Sponsrat inlägg

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Vad har du för böcker på bloggen som inte blivit sålda? :D Skulle kunna kika in dem! Kan du länka till något inlägg kanske? / Hannah

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul! De här böckerna har jag kvar: http://bokugglan.blogspot.se/2014/01/saljer-bocker.html och några barnböcker här: http://bokugglan.blogspot.se/2012/06/bokbloppis.html

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.