21 augusti 2014

Ny dator

Idag var min tredje dag i skolan och än så länge känns allt bra. Bra klass, bra skola. Och nu en bra skoldator! Den jag har haft innan har jag haft i många år och den är väldigt seg. Jag köpte den i femman eller sexan för mina sparade pengar och födelsepengar, och då blev det en liten, vit Samsung. En dator som jag har bloggat från nästan varje dag sen dess, och som jag är väldigt trött på. Textplatsen och headern är väldigt smal på min blogg och det är för att jag har inte sett bredare på den gamla datorn. Nästan alla bloggar som jag har läst var för breda för den skärmen, och det kommer också denna bloggen bli snart ;) Nu har jag en större, modernare och snyggare HP-dator.

Det var svårare än jag trodde att ta en bild på två datorer, har aldrig hållit på så länge för en bild... 
Igår läste jag förresten ut den första boken på en månad! Äntligen! Den senaste jag läste var Ljus ljus ljus den 13 juli och nästa Erebos den 20 augusti. Det kommer recension på den snart.

2 kommentarer:

 1. Jag har också en ny dator efter många år med samma gamla och försöker fortfarande vänja mig. :)

  Något helt annat: har du lust att vara med på SVUNG-vecka nästa vecka? Jag vet att du redan är bra på att blogga om svenska ungdomsböcker, men om du har mer att säga får du gärna göra det nästa vecka om du inte har annat inplanerat. Omfattning och ambitionsnivå är helt upp till dig! :) Länkar till mer info och inspiration i mitt namn om du är intresserad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst, det låter intressant! Jag går in och kollar :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.