30 mars 2014

Intervju på Bokmässan

I veckan blev det bestämt att jag ska intervjua Ursula Poznanski under Bokmässan 2014 för Opal förlag. Hon har skrivit Saeculum och Erebos, jag har inte läst dem än men allt jag har hört om dem har varit positivt. Saeculum är en väldigt snygg bok med det svartvita omslaget och de svarta sidorna. Det är den första boken jag har med svarta sidor.

Det ska bli kul att intervjua med nervöst att det är på engelska. Jag ska på språkresa i sommar och jag hoppas den gör att jag blir säker på engelska. Jag vet inte säkert vilken dag och tid och inte heller om det är monter- eller seminariepunkt, men detta kommer inte vara sista gången jag skriver om det. Nu måste jag verkligen boka boende i Göteborg, jag har bara tänkt göra det i flera veckor.

En av de snyggaste böckerna jag har!

4 kommentarer:

 1. Vart ska du på språkresa och med vilket bolag? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska till Isle of Wight i England med STS.

   Radera
 2. Gud vad kul! Har alltid velat läsa dom böckerna men har aldrig gjort det...men det är nog dags att göra det nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det :) De verkar väldigt bra faktiskt!

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.