27 mars 2014

Smygpremiär för Divergent om en vecka

Divergent har biopremiär den 30 april i Sverige, om lite mer än en månad, men hade premiär redan 18 mars i USA. Än så länge har jag bara läst första delen i trilogin, alltså Divergent men ska läsa de andra två så snart som möjligt. Här är min recension på första boken.

Jag har tänkt att gå på den på bio och igår såg jag att SF har en smygpremiär redan på torsdag i flera städer. Jag tycker det verkar väldigt kul och har nu bokat biljetter. Det är torsdagen den 3 april och här kan man boka och se mer information.

2 kommentarer:

 1. Jag skulle väldigt gärna se gå och se filmen, det är dock 15-årsgräns och jag har inte ens fyllt 13 än så ja, det funkar ju inte.
  Jag är ganska irriterad över att det är 15-årsgräns eftersom jag har läst alla tre böckerna och jag älskar de, men jag får väl bara hoppas att de ändrar åldersgränsen som de gjorde med Catching Fire i höstas (annars får jag väl kolla på den online hehe).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan man inte gå med nån över 18 och få se den, eller det kanske inte funkar så? :) Annars funkar det på datorn också :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.