26 mars 2014

"Hjärtat fortsätter att slå"

(Detta inlägget skrev jag i måndags och publicerade från mobilen. Eller det trodde jag i alla fall men hittade det i utkast nu. Så det får bli dagens inlägg.) 

Dagens recension i JönköpingsPosten. Recension på "Hjärtat fortsätter att slå" av Maj Lundgren. Hon är 13 år och skriver riktigt bra! Läs hela recensionen här under.JönköpingsPosten 24/3

2 kommentarer:

 1. Hej Tova!
  Mitt namn är Maj Lundgren och det är min bok du har skrivit om. Jag ville faktiskt egentligen bara säga Tack! Tack för alla fina ord, du förstår inte hur mycket det betyder för mig och hur mycket det värmer i hjärtat. Jag hoppas att jag - precis som du säger - en dag blir en stor författare. Det är det jag drömmer om. Jag har faktiskt redan gett ifrån mig mitt andra manus och hoppas att du även kanske skriver om det.
  Tack igen!
  ps. har även en egen blogg, majlundgren.for.me heter den om du vill kolla. Började för några dar sedan men ganska kul faktiskt :)
  Kramar Maj

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej hej!
   Kul att du har läst recensionen och blir glad! Och kul med en till bok, den kommer jag läsa. :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.