25 februari 2014

Kort intervju om mig

En ny bokblogg som heter Boklivet frågade mig några frågor och har nu publicerat intervjun. Du kan läsa början här under och här är hela intervjun.

4 kommentarer:

 1. Hej! Jag har en bokblogg men är inte nöjd med bloggstället. Så jag testade att starta en ny blogg på bloggspot/blogger för att se om det funkade bättre. Den nya bloggen har inte riktigt kommit igång än, men jag vill ha den så bra och fin som möjligt. Hur gör man en "Läser just nu", så att det blir med bilder också? Jag undrar också hur man gör så det blir som en bild däruppe och olika kategorier att välja på högst upp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. Gadgeten som jag har för "Läser just nu" är bara den som heter Bild och som jag lägger in bildtext på.
   Det andra är lite mer komplicerat men ska försöka förklara. När man är inne på layout så finns det en ruta som heter bloggnamnet. Tryck på redigera och lägg till bild. Kategorier kommer upp dit när man skriver sidor och publicerar dem.

   Radera
 2. Okej, tack så mycket! Jag har hittat hur man gör kategorierna i alla fall och ska gå in och kolla på det där andra!

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.