23 februari 2014

Mina hundra böcker #3

Jag har några mål kvar att skriva om och denna gången är om när jag satte målet att läsa hundra böcker för tredje gången. Det var 2011-2012 och jag var 13 år. Det tog lite mer än åtta månader den gången. Det blir nästan tre böcker i veckan. Jag hade några år innan haft samma mål och det gick på tio månader respektive åtta månader.

Vid den här tiden läste jag en hel del e-böcker. Jag lånade dem på Elib.se, alltså via biblioteken. Den hundrade boken jag läste var Utan titel av Anna Charlotta Gunnarsson, och den läste jag som e-bok. 

Under den här tiden hade jag börjat skriva på bloggen efter en paus och under den hösten och vintern hände det en hel del. Jag hade ungefär 50 besökare per dag efter att ha varit med i reportage i både Kamratposten och JönköpingsPosten. Jag blev intervjuad till dem för att jag blev nominerad till Årets boktipsare 2011. Det var en tävling skapad av flera förlag, men tävlingen fanns bara det året. Efter röstning var jag en av de fem som var kvar och en jury skulle bestämma en vinnare och jag kom på delad andra plats med de tre andra.

Jag hade börjat få några recex och blivit blurbad (fått ett citat på en bok) på Det borde finnas regler. Jag kom med i skolans biblioteksråd och började i en bokcirkel för ungdomar på Stadsbiblioteket. Jag var också med i X Publishings grupp XIX som fick läsa några manus i förväg. Jag tror jag fick läsa ett manus under den tiden.

Pappret jag skrev när jag blev färdig.

2 kommentarer:

  1. Såg ditt citat på "Det borde finnas regler". Kul!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Roligt! Det är inte många som har sagt att de har sett det faktiskt.

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.