2 november 2013

Jobb på Jönköpingsposten

Jag har fått mitt första jobb, som inte är sommarjobb! Det känns kul och spännande. Jag ska skriva ungdomsrecensioner till Jönköpingsposten varannan vecka.

De har haft sidor som kallas SportRookie och Rookie där det är ungdomar som är fotografer, reportrar och redaktörer. Nu ska de börja med KulturRookie (eller liknande) och till att börja med så är det bara jag som ska skriva där, och får då en del av en sida. De recenserar redan en del vuxenböcker och barnböcker men ungdomsböckerna får inte riktigt plats eller hinns med, och det ska jag ändra på.

Varannan torsdag, med start nu på torsdag, så kan du läsa det i JP eller på deras hemsida. Jag kommer länka det jag skriver härifrån så det blir smidigt att läsa dem.

När jag var på framsidan på JP för något år sedan.

4 kommentarer:

 1. Å, vad roligt! Det skulle jag också vilja göra, ungdomsrecensioner saknas verkligen i JP...!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det ska bli kul och jag håller med om att det inte varit alls mycket ungdomsrecensioner!

   Radera
 2. Gud vad roligt!
  Var det du som kontaktade dem eller tvärt om? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var faktiskt dem, under Bokmässan :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.