27 januari 2013

Wattpad

Jag hittade en app på Appstore där man kan läsa e-böcker gratis. Böckerna finns på några språk, men inte på svenska. Jag läser aldrig böcker på engelska, men jag tänkte att jag kan börja göra det där. Det verkar som vem som helst kan lägga upp böcker för omslagen ser inte ut som riktiga böcker. Det finns väldigt många böcker och i olika kategorier. Så det är lätt att hitta. Det finns "short story" och sen finns det böcker på 500 sidor. Efter att man har läst dem kan man kommentera och rösta.

Det verkar vara en populär app för vissa böcker har flera miljoner läst!

Man kan läsa böckerna utan konto, men för att kommentera måste man skaffa ett konto som är gratis. Jag skaffade ett nu, och jag heter bokugglan så du kan "be a fan".

Jag håller på att göra några gästinlägg till några andra bokbloggar, så det blev ett snabbt inlägg idag.

4 kommentarer:

 1. Tycker absolut du ska börja läsa på engelska, numera läser jag väldigt sällan översättningar om originalspråket är engelska. Hade en diskussion med några kursare häromdagen om att jag blev lite provocerad av att såpass många bokbloggare läser översättningar (syftade iofs på de lite äldre, jag läste mycket översättningar när jag var i din ålder). Tycker det är synd, för ofta tappas det ganska mycket i översättningar. Hoppas du hittar in bland de engelska böckerna, att börja läsa på engelska är ett av de bästa valen jag har gjort i alla fall :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska försöka att läsa mer och mer på engelska, både för att inte läsa översättningar och bli bättre på engelska :)

   Radera
 2. Wattpad är bäst.Alla mina favorit böcker där te.x Prince With Benefits

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kan jag läsa då! Det är lite svårt att veta vilka man ska läsa, tycker jag.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.