11 november 2012

En rolig fråga


Min inlägg har varit tidsinställda i nästan två veckor, jag sa det i början av perioden fast inte så tydligt... Inläggen har varit tidsinställda för jag har varit i Florida, men nu är jag hemma.
När jag var borta fick jag ett mejl från Emma men jag kunde tyvärr inte svara på frågan men ni kanske vet? Svara i en kommentar i så fall.

"Hejsan Bokugglan.

Jag har en liten konstig fråga, jag söker efter en bok som jag läste för några år sedan. Det handlade om en tjej och hennes liv och så, ungdomsbok typ.
Men det jag minns är att tjejen i boken kissade på sig en gång. Det var liksom inte handlingen, men hon råkade ut för det i boken iaf.

Iaf, anledningen till att jag frågar är att min lillasyrra råkade kissa på sig förra veckan och skäms så mycket över det, jag tänkte att hon kanske kunde få läsa den boken, men jag minns verkligen inte vad den heter eller vem som skrev den.

Det är en jättechansning men du som läser mycket, vet du kanske vilken bok jag menar (eller om det finns nån annan bok där någon råkar kissa på sig).

Hälsningar, Emma"

4 kommentarer:

  1. Den enda jag kommer på är Expert på att rodna - Katarina von Bredow.
    Men det är säkert inte den.

    SvaraRadera
  2. "Fångad" av Lucy Christopher?
    Handlar om en ung tjej som blir kidnappad av en man som är jätteförälskad i henne. I början av den boken kissar hon på sig. :)

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.