10 november 2012

"Paris, chérie"

av Ida Pyk.


Förlag: Rabén & Sjögren.
Sidor: 221 sidor
Ålder: 13-16 år
Övrigt: Jag lyssnade på Ida Pyk på Bokmässan när hon pratade om denna boken. Visste ni att det är hon på framsidan? Det är inte så många ungdomsböcker som har författaren på framsidan faktiskt...

Handling: Alva har fått åka till Paris över sommarlovet för att jobba som modell, då slipper hon mamma och hennes kille och hennes pappa som dricker mer och mer. Det är väldigt kul att vara modell, tycker Alva, men det är många svåra och konstiga saker. Hon längtar hem, men hon tror att det är mycket bättre i Paris...

Omdöme: Bra och intressant att läsa om modellivet, fast jag tycker att det kunde vara ännu mer om det. Bra skriven och den är ganska lättläst. Jag tycker omslaget är så fint också, enkelt och rosa.

Betyg:

1 kommentar:

  1. Lånade hem denna boken alldeles nyligen, så det ska bli kul att läsa :)

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.