10 maj 2013

Ny läsdagbok

Först skrev upp vad jag läste på formulär jag gjorde för hand och sen kopierade, sen fick jag min första läsdagbok och nu har jag skrivit klart min andra, Läsdagbok för bokälskare. Den gillar jag mycket, det finns mycket plats och man kan bl.a. ringa in smiliesar vad man tycker om böckerna. Den är nu full, och jag ska prova Kabusas andra läsdagbok.

Den är lite enklare bara titel, författare, datum och anteckningar. Det är inget extra i den, men jag tror den kommer bli bra!

                             

4 kommentarer:

 1. En sån har jag cokså :) Funkar väldigt bra!

  SvaraRadera
 2. Fin! Jag hade en röd läsdagbok förut, tror den var från Akademibokhandeln, men nu vet jag inte var den har tagit vägen. Men det är ett bra sätt att samla de där tankarna som man får just efter att man läst ut något. Vad kul att du kommer ha flera års bokläsning samlat i böckerna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan varit en sådan röd bok jag hade först, tror jag köpte den på Akademibokhandeln.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.