11 mars 2012

Läsdagbok...

Jag skrev upp allt jag läste i en "Läsdagbok" nyss, men nu är den slut så nu vet jag inte hur jag ska göra... Innan (för typ ett år sen...) skrev jag på papper jag gjorde själv och kopierade i massa ex ;) Så jag får se om jag köper en ny läsdagbok eller skriver på papper nu... 
Skriver du upp allt du läser? :)22 kommentarer:

 1. Jag har precis en sådan där läsdagbok.
  Har redan fyllt tre stycken eller något sådant ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är lättare att hålla reda på hur många jag läser på papper. så jag kommer nog inte fortsätta att skriva i en sådan läsdagbok... ;)

   Radera
 2. Jag skriver aldrig upp vad jag läser. Jag tänker att jag ska göra det, men sen blir det aldrig av... Jag borde väl skaffa en läsdagbok, men jag vet inte, det går ganska bra ändå;)

  SvaraRadera
 3. Jag skriver upp allt jag läser :) Önskar att jag borde ha gjort det lite tidigare, har hållit på i ungefär två år nu ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag började skriva upp när jag började gilla att läsa kan man säga... ;) Så jag har skrivit sen jag var 9 :D

   Radera
 4. Verkligen inte. Du pratar med en som inte uppdaterat sin läsdagbok på tre år (Jag räknar inte bloggen då)- minst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ;) Du har iaf haft en låter det som...?

   Radera
 5. Ja jag har ett en liten anteckningsbok som blivit min läsdagbok, men den är bara vanligt linjerad. I den skriver jag även ner böcker jag äger och ska läsa :)

  SvaraRadera
 6. Låter som en jättebra idé med en läsdagbok! Men varför inte skriva den som ett dokument i datorn istället, så riskerar du varken att den tar slut eller kommer bort? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt tänkt på det, men jag behåller nog det "vanliga" ;)

   Radera
 7. Jag skriver ner det i en helt vanlig anteckningsbok, det funkar också. jag skriver inte vad de handlar om, det använder jag bloggen till :) Jag skriver bara bokens titel, författare, datum jag läste boken och genre! Har haft en sådan läsdagbok fast sedan tappade jag bort den... Hade den när jag var typ sju och var sjuk och läste massvis med böcker, jag kommer fortfarande ihåg det precis! ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skriver inte heller vad det handlar om bara författare och titel, och datum :)

   Radera
 8. När jag började i femman (för 8 ½ år sen) fick vi en sådan och sen dess har jag skrivit ner varenda bok jag läst. När den läsdagboken tog slut började jag skriva i en vanlig anteckningsbok. Vet inte hur många skrivhäften jag har fyllt. För två år sen gick min dåvarande läsdagbok sönder, alla sidor lossnade. Jag fick lite halvt panik. Då började jag skriva läsdagbok i excel också. Nu för jag in alla böcker jag läser i både excel och i en vanlig anteckningsbok. Jag har dessutom fört in mina tidigare läsdagböcker i excel. Så nu har jag 8 ½ års läsning antecknat både på datorn och i skrivböcker. Känns bra att ha dubbelt, ifall något skulle hända med det ena elle det andra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart att ha det på två ställen! :) Men jag har alla papper i en pärm, så de borde inte försvinna... ;)

   Radera
 9. Jag gjorde det förut och ska nog börja igen ^^

  SvaraRadera
 10. Jag borde skriva upp allt jag läser...
  Men jag vet inte om jag orkar...
  Vi får se!'
  H.lotty

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaa aa ;) Det är inte så jobbigt när man har vänjt sig ;)

   Radera
 11. Det där verkar vettigt att skaffa, just nu skriver jag bara upp böckerna jag läst i en anteckning på mobilen. Inte så smart kanske ... ;)
  Vart köpte du din? :)
  Kram Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick min i present så jag vet inte... Men jag vet att det finns för 29 kr på adlibris.com :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.