30 mars 2013

Glad påsk!

Bild från Weheartit
Frågan i bokbloggsjerkan är denna vecka Vad ska du göra i påsk? (Läs mer om bokbloggsjerkan här).

Ikväll ska jag fira påsk med några jag alltid firar påsk med. Resten av lovet ska jag mest ta det lugnt och tagga att jag ska praoa hos Gilla böcker nästa vecka! :D Jag längtar mycket och tror det kommer blir jättekul.

Jag ska gå och kolla på The host/Genom dina ögon på bio. Jag läste den boken för bara ett litet tag sen, recensionen har inte ens kommit upp än. Det kommer recension på både filmen och boken i veckan.

Mina läsplaner i påsk är att ta igen två recex och läsa Beautiful creatures för att jag ska förmodligen intervjua författarna till den. Men det skriver jag mer om när jag vet lite mer... Jag har läst recensions-exen nu och börjat lite på Beautiful creatures men jag ska vänta lite med den och läsa en lånebok istället.

Om jag hinner fler böcker ska jag välja någon bok jag har, men inte läst. Jag har faktiskt börjat beta av mina olästa böcker, men det går sakta.

10 kommentarer:

 1. Låter som en fin påsk :) God fortsättning på påskhelgen!

  SvaraRadera
 2. Åh, så roligt att prao hos Gilla Böcker(har nog skrivit det innan - men värt att sägas minst två gånger:). Hoppas du skriver mycket om det på bloggen! Glad Påsk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska försöka skriva mycket om det! :D

   Radera
 3. Jag trodde jag skulle hinna läsa mer i påsk än jag gjort, men det kom hela tiden annat i vägen... Hoppas din påsk varit bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hunnit läsa ganska mycket, men jag hade velat läsa mer ;)

   Radera
 4. Kul med prao på ett förlag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror det kommer bli jättekul! :D

   Radera
 5. Trevlig prao för dig! Själv går jag utbildningen i förlags- och bokmarknadskunskap i Lund, kan kanske rekommenderas för dig i framtiden :) Bloggar även en del om min underbar utbildning. /Bokdetektiven

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.