15 mars 2013

Facebook

I förra Bokbloggsskolan skrev jag om Twitter och nu tänkte jag skriva lite om Facebook.

Jag har haft Facebook länge men har aldrig direkt varit aktiv och skrivit själv, men jag läser ofta vad andra skriver. Nu har jag ju också en Facebook-sida för bloggen vilket är kul! Då får man lite respons.

Facebook utvecklas hela tiden, det senaste jag såg var att de skapar en casinoapp. De har visst haft en sån app innan, men med låtsas pengar och nu ska det bli riktiga pengar. Det är i samarbete med ett företag som heter 888 och appen kommer lanseras om ett tag.

Jag gillar grupper väldigt mycket också! Man kan skapa hemliga-, slutna och öppna grupper. Jag är med i flera grupper, som är mer eller mindre aktiva. Bloggambassadörerna har en grupp där vi pratar väldigt mycket om vad vi ska göra till mässan och den är väldigt användbar. Ungdomsbokbloggare har en grupp och också bokbloggare. De är mina favoritgrupper just nu och också de enda jag är aktiv på.


Ja, det är mycket man kan göra på Facebook om man jämför från när Facebook först startade, nu kan man till och med spela spel om pengar. Jag trodde ett tag att Facebook var på väg bort men det verkar som att Facebook är här för att stanna och detta är nog deras sätt att vidareutvecklas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.