12 januari 2013

Vill du köpa billiga böcker, eller har du böcker att byta med mig?

Uppdatering: När jag var på bokträff så skulle man ta med böcker att byta så jag tog med de här böckerna. Därför har jag inte längre kvar böckerna.

I somras sålde jag några böcker och några av dem jag tänkte sälja har jag fortfarande kvar, så jag tänkte köra en ny omgång med några nya böcker och några gamla. Om du inte vill köpa böckerna kan jag också tänka mig att byta böcker, fast det ska vara en bok jag är intresserad av (det finns många...), men det kan vi mejla om.

Info:
För att köpa eller byta bok så mejlar du mig på bokugglan@hotmail.se. De böckerna som inte är överstrukna finns fortfarande kvar. Du betalar portot och det är olika priser för olika böcker, men det står på priset. Om du vill byta bok så mejlar du mig med ett förslag på byte, och så betalar jag portot på min bok och du på din. Om du köper en bok så betalar du till mitt bankkonto som du får när allt är bestämt. Alla böcker är i fint skick och vissa av dem har jag inte ens läst. Om du köper flera böcker får du mängdrabatt. Om du vill ha fler bilder på en speciell bok är det bara att mejla.

Först fyra barnböcker som passar 8-12 år:


 • Vingmuttern, min allra bästa vän av Viveca Lärn. Handling till boken finns här. Jag har inte läst den, tror jag så den är i fint skick. Med svartvita bilder och den är inbunden. 20 kr+22 kr i porto.
 • Eddie och Johanna av Viveca Lärn. Handlingen. Jag läste den för flera år sedan och jag har för mig att jag gillade den. Inbunden. 15 kr+22 kr i porto.
 • När tomten föll ner från himlen av Cornelia Funke. Handling. Jag har inte läst den och kommer inte göra det, så jag säljer den därför. Med svartvita bilder och den är inbunden. 20 kr+33 kr i porto.
 • Det sjunde tornet: Ovanför slöjan av Garth Nix. Handling. Jag har inte läst den och säljer den därför. Inbunden. 20 kr+22 kr i porto.
Fyra ungdomsböcker som jag tycker passar 12+:
 • Tio stationer av Jenny Valentine. Handling. Detta är en novell jag har fått två ex av. Jag fick tag på båda på Bokmässan. Jag har precis läst ut det andra exet och jag tycker novellen är bra! Den handlar om personerna i Jennys första bok Hitta Violett Park. Detta exet har jag alltså inte läst. Pocket. 20 kr+11 kr i porto.
 • Månguden av Monika Häägg. Min recension. Denna boken har jag också två ex av, och detta exet har jag inte läst. Citat från min recension "lätt att förstå och att hänga med i". Denna boken har några repor på baksidan, men det är inte så mycket att man tänker på det. Inbunden. 40 kr+33 kr i porto (kostar 144 kr som nypris).
 • Rubinröd av Kerstin Gier. Min recension. Citat från min recension: "när jag har kommit in i den kunde jag inte sluta läsa". Detta är en av de bästa böckerna jag läste i somras. Jag fick den av Bonnier för att jag var med i deras bokcirkel på Bokmässan och då har jag två ex. Detta exet är inte läst. Detta är första delen i en trilogi och nästa del kommer i vår. Inbunden. 60 kr+44 kr i porto (kostar 147 kr i nypris)
 • Personer du kanske känner av Jay Asher och Carolyn Mackler. Min recension. Citat från recensionen: "den är väldigt bra, har en rolig och unik idé! ". Denna boken gav jag 5/5 stjärnor. Denna boken fick jag också av Bonnier av samma anledning som på boken över. Detta exet har jag inte läst. Häftad. 50 kr+33 kr i porto (120 kr i nypris).  SÅLD!

6 kommentarer:

 1. Hej! Verkligen kul att läsa din blogg! Sitter här med en mängd vuxenböcker som jag behöver hitta nya hem till. Om du är intresserad av något speciellt, så skriv till mig på min blogg så ska jag se om jag kan hjälpa dig. Även mina böcker är alla i fint skick.
  :) hälsningar Ivana

  SvaraRadera
 2. Jag köper gärna av dig "Personer du kanske känner". Maila mig i så fall :)
  tina(a)ottosson.cc

  SvaraRadera
 3. Hej, jag är tyvärr inte intresserad av just dessa böcker, men jag ville ändå säga att vilken fin idé med bokbytande i bloggen!

  Och jag har ingen aning alls om var i landet du bor, men skulle du råka befinna dig i närheten av Umeå är det en stor bokbytardag nästa vecka: http://www.facebook.com/events/523020221055960/id_50f32c8cafab71151119082

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Tyvärr bor jag inte nära Umeå.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.