11 januari 2013

My library-app

Mina lån just nu...
Det finns nu en app där man kan se vilka böcker man har lånat, reservationer och söka vilka böcker som finns på sitt eget bibliotek. Jag tror den finns för de flesta biblioteken i Sverige (och också i bl.a. Finland och Storbritannien). Appen finns för iPhone, och kanske för Android också men jag kan inte kolla det. Den heter "My library" och är gratis.

Innan har jag alltid fått sätta igång datorn när jag ska lämna tillbaka böcker för att inte glömma någon bok, för jag brukar inte ta kvittot. Men nu kan jag bara sätta igång appen så ser jag om det finns någon annan bok till mig, och alla jag har lånat.

4 kommentarer:

 1. Ska kolla upp det. Lånar från tre bibliotek och har ibland svårt att hålla reda på vilka böcker som kommer från vilket...
  W

  Åh, en ö i havet! De är så himla bra, har läst dem flera gånger. Har du sett tv serien? Den är också bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag har inte sett TV-serien, jag visste inte ens att det fanns någon... Ska kolla upp det :D

   Radera
 2. Å Sagas bok de böckerna är jättebra!

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.