23 augusti 2012

"Personer du kanske känner"


av Jay Asher och Carolyn Mackler.

Förlag: Bonnier Carlsen
Sidor: 328 sidor
Ålder: 12+

Handling:
Det är år 1996 och Emma har fått sin första dator. När hon ska gå in på nätet kommer hon automatiskt till en sida som heter Facebook. Hon har aldrig hört talats om det, men hon hittar en person som heter samma som hon och är mystiskt lik henne, fast 15 år äldre... Hon tror att det är någon som spelar henne ett spratt men saker hon gör förändrar det som står på Facebook och till slut förstår hon att det inte är något spratt...

Omdöme:
Jag tycker den är väldigt bra, har en rolig och unik idé! Den är tänkvärd, hur mycket ska man skriva om på Facebook egentligen? Är vi för offentliga?
Jag har läst två böcker av Jay nu, och han är väldigt bra tycker jag!

Betyg:


Jag funderar på att göra en bokbloppis till, har några böcker jag vill sälja och denna boken har jag två ex av så jag ska sälja en av dem. Men det kommer nog upp om några veckor...

4 kommentarer:

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.