15 januari 2013

Att inte ha något att läsa

...
Jag kom ock tänka på att för några år sedan, kanske 2009, 2010 så kunde jag ibland inte ha något att läsa. Speciellt på sommarloven för då kom inte bokbussen och jag åkte nästan aldrig till biblioteket. Jag läste ut de 10 böckerna jag lånade innan sommaren, och då hade jag plötsligt inget att läsa. Jag kunde i och för sig läsa om böcker jag hade i bokhyllan, men det var inte så många jag hade då.

Efter några dagar åkte jag säkert till biblioteket, men jag kommer ihåg känslan av att vilja läsa men inte ha någon ny bok.

Nu för tiden har jag alltid något att läsa. Först tar jag låneböckerna (som aldrig tar slut...) och sen mina egna böcker jag inte har läst. Och ibland kommer det recex som går före i kön, fast det är roligt! :D

2 kommentarer:

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.