16 januari 2013

Veckans ris & ros: Vecka 3

Jag hittade Beas bokhylla blogg för ett tag sen. De har en kategori som heter Veckans ris & ros. Det är oftast en fråga där man ska skiva en bra och en dålig bok i olika kategorier.

Veckans fråga är:
Vilken var den bästa/sämsta boken du läste under 2012?
Det är ju så svårt att välja en bok! Jag skulle vilja välja minst 10 stycken... 2012 läste jag Hungerspelen, Jellicoe road, En sån vidrig bok där mamman dör, Allt jag säger är sant, Personer du kanske känner och Förr eller senare exploderar jag. Alla dem är jättebra! Jag kan inte välja en!


Jag använder boktipset.se för att se vilka jag har satt en stjärna på och då såg jag att jag inte har sagt en stjärna på någon bok år 2012. Jag gjorde det 2011 och har redan gjort det i år, men inte någon förra året. Jag har försökt sluta läsa en bok om jag verkligen inte tycker om den, och det ser ut och som det har gått bra. Det var ungefär tre böcker som jag hade satt två stjärnor på, och den ena av dem var Upptäck och skydda dig mot energitjuvar. Det var en bok jag läste som e-bok och jag gillade inte den, så vi säger att det är den sämsta jag läste 2012.

Detta är föresten mitt 600:e inlägg

6 kommentarer:

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.