31 augusti 2011

Mina mål

Jag hinner inte uppdatera mycket nu när skolan börjat igen... Speciellt nu när jag börjat högstadiet...

Tänkte berätta om mina "uppdrag" som jag har när jag läser. Nej, uppdrag är det inte... Men som mål typ... :D
Först så bestämde jag mig för att läsa 100 böcker. Det var 2007. Efter ca 10 månader var jag färdig. Då började jag läsa 10 000 sidor. Sen läste jag 100 böcker igen. Och så 10 000 sidor igen. Och sen ville jag se hur många böcker jag läser på ett år. Och nu har jag börjat att läsa 100 böcker igen XD Varje gång har jag försökt slå mitt rekord. Jag tänkte skriva ett inlägg om varje "mål". För att komma ihåg allt jag läser skriver jag upp allt. Innan gjorde jag egna papper med fina små rader men nu har jag en bok som jag har skrivit om här ^^

4 kommentarer:

 1. Åh, det var inte dåligt med böcker och antal lästa sidor ... :o Jag älskar att läsa, tyvärr blir det inte så ofta då skola och annat kommer i mellan. Om somrarna eller när jag befinner mig på resande fot slukar jag dock gärna en bok eller två! :)

  Svar: Tack så jättemycket! Det värmer! :)

  SvaraRadera
 2. Svar: Tack så mycket! (Blev jätteglad!) Ska genast följa din... :D

  SvaraRadera
 3. Svar: Åh, tack så mycket :) <3

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.