20 augusti 2011

6 år

Jag har skrivit en berättelse som de på mitt läger tyckte var bra så jag tänkte lägga ut den här. Det blir nog i 4-5 delar :D

6 år
Jag heter Jasmine. Jag är 6 år och precis tappat min första tand. De andra barnen på förskolan har också gjort det. Då brukar de komma tillbaka med en studsboll eller jojo eller någon annan liten leksak.

Min mamma är 25 år och bor ensam med mig. Mamma jobbar så mycket att mormor få hämta mig efter skolan. Sen går vi hem och gör mellanmål och spelar spel. Efter en stund säger alltid mormor:
- Nu kommer mamma vilken sekund som helst, så jag går hem till mig nu.
Ibland kommer mamma en liten stund efter mormor gått men oftast så kommer hon mycket senare. Jag har lärt mig att sätta på TV:n själv. Så nu kan jag kolla på Bolibompa. När den långa visaren är där uppe och den korta där nere. När Bolibompa är slut så brukar jag titta på vuxenprogramen. För jag vet inte vad jag ska göra annars... Sen somnar jag för det är så tråkigt.

När jag vaknar så går jag upp och kollar så att mamma är hemma och så gör jag frukost. Jag brukar bara äta en macka, för jag når inte upp till flingorna. Sen kommer mormor och kör mig till skolan. Så går dagarna runt, runt, i en vecka. Sen är mamma hemma mycket och allt är bra. Men så börjar det om igen.

Hur verkar den? :)

4 kommentarer:

  1. Intressanta nyheter och underhållning plats, kommer att rapportera till mina vänner om denna webbplats på Facebook. Jag är en flitig besökare till din webbplats. Också ett bra spel webbplats bolibompaspel

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.