20 augusti 2011

Dagböcker ska bli bok


Är du än tjej? Skriver du dagbok (eller har skrivit)? Så fall kan du vara med och göra en bok :) Lovisa Henoch, Mikaela Krestesen och Daniela Auerbech ska samla in dagbokssidor av tjejer och kvinnor i Sverige. Sidorna kan du ha skrivit idag eller för 20 år sen men ska ha varit från en tonåring. Men måste ha med vilket datum och år! Men du är helt anonym. Lovisa Henoch, Mikaela Krestesen och Daniela Auerbech är konstnärer, så varje sida kommer också att ramas in och sättas upp på Konstnärshuset i Stockholm.
Man måste ha skickat in materialet innan november. Men boken kommer nog finnas ute redan i december :)

Scanna, riv ut eller kopiera din text och skicka till kontakt@ropa.nu eller 
Ropa - rum för konst
Pingstvägen 5
126 36 Hägersten

Vill du läsa mer så tryck här!

Jag skriver inte dagbok men annars skulle det vara väldigt kul! Fast man kan ju alltid skriva en låtsas dagboksida och skicka in XD

1 kommentar:

  1. Svar: Första gången jag fick ett recensionsex var i slutet av förra året, i November tror jag, när Opal frågade om jag ville ha ett av deras nya bok, "Den gröna cirkeln". Jag tackade såklart ja.
    Sen har jag fått fler sådana erbjudanden under våren och har även varit lite ful och frågat förlag några gånger senaste tiden.
    Hoppas det var ett bra svar på din fråga! :)

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.