25 juni 2011

Försenad

Ja jag skulle egentligen lagt ut Veckans sida igår för det ska jag göra varje fredag. Men igår han jag inte för det var ju midsommarafton och vi var hos några och körde brännboll och 5 kamp och lite så.
Så jag lägger ut en sida idag istället.

Skjut apelsinen av Mikael Niemi. (Jag har inte kommit så långt i den så jag kan säga sen hur den är!)

Min gymnasieklass består av hälften Skitar och resen Idioter. Skitarna vill bli advokater eller läkare för att tjäna grova pengar och kunna trycka något stiligt på sina visitkort. Det kan aldrig gå dåligt i livet för en skit.
 Idioterna är konstigt nog smartare än Skitarna. Men Idioterna vet att reglerna är emot dem, att Skitarna kommer att vinna hur mycket alla andra pluggar, att Idioter som bäst kan komma tvåa. Men de tycker att det är okej, och det är därför de är Idioter.
En Skit kan jag aldrig bli eftersom mamma är fattig, men att bli Idiot vore enkelt. Sluta kämpa, sluta brinna. Men jag vägrar fortsätta vara en huvudlös nolla, hellre får de hata mig.

2 kommentarer:

 1. fin blogg tova ;))
  /josefine

  Ps.Varför svarar du inte på mina sms?;o btw, när ska ni till Norge?

  SvaraRadera
 2. Tack!
  Jag har inte fått några SMS Ó.ó Vi ska till Norge på lördag den 2 och är där till torsdagen den 14. När ska ni till Italien? ^^

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.