9 mars 2009

Fröken Europa


Här kommer en recension av boken Fröken Europa.
Titel: Fröken Europa
Författare: Kerstin Gavander
Sidor:221 Det är bilder.
Händelse: Det handlar om en klass. När de börjar i 5:an få de ha det gamla förrådet som klassrum. Deras Fröken är väldigt snäll men lite underlig. För varför stannar hon alltid i klassrummet?
Boken är väldigt bra och man lär sig om Europa när man läser den. Jag ger den 5 av 5! Jag har skickat brev till Kerstin Gavander och jag fick svar.
Jag har också skickat brev till Petter Lidbeck han har skrivit tre tjejer, Rose Lagercrantz hon skriver Humlan(Mysterium för utomjordingar och Mysteriet med den försvunna Matilda), Kerstin Lundberg Hahn skriver Kajsa- serien, Pernilla Gesén skriver Alva böckerna, Christina Alvner hon ritar bilderna till Nelly Rapp och Alva och Martin Widmark skriver Lasse Maja och David och Larissa. Jag fick svar av alla. Jag väntar nu på svar av Elsie Petrén som skriver Zäta.

3 kommentarer:

  1. Vet du några bra böcker som handlar om fotboll och är roliga?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmm, ja det kan jag komma på några. Jag skriver ett inlägg om det i eftermiddag :)

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.