16 november 2015

Skrivarworkshop med Bjärbo

I lördags var jag på en skrivarkurs med Lisa Bjärbo på Huskvarna bibliotek. Jag skriver inte något mer än skolarbeten och här på bloggen, men jag tycker det är roligt att skriva skönlitterärt. Jag har läst Lisa Bjärbos ungdomsböcker (favoriten är Allt jag säger är sant) och nu är jag väldigt sugen på att läsa aktuella Djupa Ro (har den hemma men har inte haft tid).

Det var en skrivarworkshop som var öppen för alla och den höll på mellan 9-15 i lördags. Jag kände några som var med, tjejer från min bokklubb, och så var Sofie från Sofies bokblogg där. Det var en spridd ålder, den yngsta var 15 år och den äldsta, vet jag inte åldern på, men gammal. Det var en riktigt bra grupp! Vi hade roligt och skrattade mycket! Det blev intressanta och roliga texter och det kändes väldigt lätt att skriva. Förmodligen för att det var bra övningar. Vi skrev om personer, miljöbeskrivningar och dialog.Jag, Lisa och min kompis Emm.

Jag har förresten ute saker på Tradera för försäljning. Det är budgivningar som startar på en krona och som avslutas på fredag. Kolla och köp produkterna här. Väldigt blandade grejer men nagellack, "presentkort" från Canon och en plånbok till exempel. 

4 kommentarer:

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.