19 november 2015

Låneböcker

Igår var jag på min bokklubb på biblioteket och efteråt så lånade jag lite böcker. Jönköpings Stadsbibliotek ska bygga om och flyttar under en period. De har en kampanj att man ska låna många böcker för att hjälpa dem att flytta. Så får man längre lånetid också. Kände att jag kunde göra dem en tjänst ;) Nej, men det är en smart idé tycker jag!

Det blev fem böcker. Två av dem böcker har jag redan lånat en gång förut, men inte läst. Jag var stressad igår när jag lånade för jag skulle hinna med en buss, så jag bara tog de här fem böckerna under typ tre minuter.

  • Dash & Lilys utmaningsbok av Rachel Cohn & David Levithan - Den läser jag just nu men jag var tvungen att pausa den pga en skolbok. Jag har lånat om den max antal gånger men jag vill läsa färdigt den. Så nu ska jag lämna tillbaka den jag har börjat på och så fortsätter jag med den "nya". 
  • Allt och lite till av Sarah Dessen - Dessen var min favoritförfattare innan men hon har gjort flera nya som jag inte har hunnit läst.
  • Manifest för hopplösa av Åsa Asptjärn - Jag har för mig att jag tyckte Konsten att ha sjukt låga förväntningar var rolig, så jag vill gärna läsa tvåan också. 
  • Girl online av Zoe Sugg - Den här lånade jag för någon månad sen på engelska men jag var tvungen att lämna tillbaka den. Får se om jag får den läst på svenska istället.
  • Svart som ebenholts av Salla Simukka - Simukka har skrivit en serie som jag gillar så när jag såg att del tre var inne så tog jag den jättesnabbt. När jag sen satt på bussen hem blev jag helt säker på att jag inte hade läst tvåan än, eller att den låg oläst här hemma. Jag hittade inte den men tänkte att jag hade väl lämnat tillbaka den också, utan att ha läst den. Men nu sökte jag på bloggen, och hittade en recension på del två. Snacka om förvirrad...

4 kommentarer:

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.