30 november 2015

Hej då!

Japp, som ni märker så bloggar jag väldigt sällan nu. Det är synd, men jag känner inte att det är lika roligt längre. Det är svårt att hinna och det blir mest en press. Förmodligen har ni märkt av det. Från 20-25 inlägg per månad till ungefär fem stycken i månaden. Jag har tänkt på att sluta sen i somras ungefär, men mer seriöst i några veckor. På ett sätt är det skönt att jag inte behöver skriva varje dag, men samtidigt kommer jag sakna bloggandet. Det har ju varit jätteroligt att blogga! Och det har gett mig såå mycket! I mars har jag haft bloggen i 7 år. Från att jag var 10 år till 17 år som jag är nu. Förmodligen har jag mognat bara av ålder, men jag tror faktiskt bloggen har pushat mig att bli mognare. Författarintervjuer, Årets boktipsare, praoa på bokförlag, recensent på JP och Bokmässans bloggambassadörer är väldigt roligt att ha varit med om, och allt är bloggens förtjänst. Det ger en härlig adrenalinkick när jag är nervös innan och sen klarar det, man lär sig att våga mer och mer. Jag har blivit bättre på att skriva och jag tror bloggandet har gjort mig mer teknisk. Det har visat att jag tycker det är kul med hemsidor och redigering och sånt. Så jag är väldigt glad att jag började blogga!

Jag kommer inte ta bort bloggen eller inläggen och om det händer något speciellt så kanske det kommer ett inlägg. Jag kommer ha det lite öppet, men just nu så tror jag inte att jag kommer dra igång regelbundet igen. MEN om ni vill fortsätta följa mig så finns min Instagram @tovalarssons som jag har tänkt uppdatera oftare. Jag har även Twitter (@tovalarssons) och min mail bokugglan@hotmail.se kommer jag svara på. Jag tycker ju det är väldigt roligt med intervjuer och sånt, så om det är någon som är intresserad trots att jag inte bloggar längre så är det bara att kontakta mig.

Jag kommer fortsätta läsa men kanske lite lugnare. Jag tycker ju om att läsa och det är avkopplande men när jag har en hög med olästa recex och varje månad skriver hur många böcker jag har läst så blir det en stress på något vis. Fast tänk hur många böcker jag har hittat på grund av bloggen och jag älskar ju recensionsexemplar. Och alla människor som jag har träffat! Att börja blogga är bland det bästa jag gjort.
Ungefär när jag började blogga.

TACK!

8 kommentarer:

 1. Så synd att du tänkte sluta, vi i bokvärlden kommer sakna dig! Trots allt är 7 år en lång tid så det är helt förståeligt. Önskar dig allt gott. :)

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att du tänker sluta, men om det inte känns bra ska du såklart göra det. :)

  SvaraRadera
 3. Tråkigt att du slutar blogga. Men du ska inte göra något som inte känns bra. Du får ha det så bra :)

  SvaraRadera
 4. Tråkigt att läsa men du måste ju göra det som känns rätt för dig. Lycka till med allt! <3

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.