24 oktober 2015

Jag är tillbaka

Hej hej! Jag har inte bloggat på över två veckor... Och jag tror det är första gången det händer. Jag har skrivit en vetenskaplig rapport i skolan som har tagit upp all min tid. Men nu är den inlämnad och det är HÖSTLOV! När jag har läst så var jag tvungen att läsa klassikern 1984 till engelskan och den tog seriöst en månad att läsa... Den var bra egentligen men jag hade svårt att koncentrera mig och komma framåt. Även den är utläst och diskuterad och det känns riktigt skönt. Idag gjorde jag även högskoleprovet för första gången. Det var svårt men jag tyckte faktiskt det var roligt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, men jag ska försöka skriva en recension imorgon. Jag hoppas att bloggen är back on track snart, så vi hörs.4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja, det tyckte jag också :) Men det tar väldigt mycket tid!

      Radera
  2. Tack för att du är tillbaka på bloggen!! Den är trevlig och bra och jag får många lästips!>

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.