25 oktober 2015

"Ja jag har mens, hurså?"

av Clara Henry.

Förlag: Forum (Tack för boken!)
Sidor: 187 sidor
Åldersgrupp enligt mig: 12+

Det här är vloggaren Clara Henrys självbiografiska handbok om mens. Clara Henry gör roliga vloggar på Youtube en gång i veckan och hon har haft en TV-show och sommarpratat i P1. Exempel på några kapitlen i boken är "Menshistoria", "Menscyklopedia" och "Lifehacks". Den är roligt skriven så jag skrattade flera gånger. Clara bjuder på sig själv och berättar roliga historier. Hon har ett roligt och modernt språk och det gör den här boken till väldigt underhållande och cool. Jag lärde mig mycket, till exempel vad mensvärk egentligen är och smarta tricks.

Den är enkel att förstå med bilder och foton men det är mycket text också. Clara är väldigt cool och det var kul att läsa om henne och hennes tips och förklaringar. Bra bok som passar ALLA som vill lära sig mer om mens!

Betyg:

2 kommentarer:

  1. Jag tycker också att den här boken är jättebra! Hela boken var jättebra, men det var två kapitel som jag tyckte särskilt mycket om, menshistoria och menssexism.

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.