7 augusti 2015

Ungdomsböcker till försäljning

Nu är det dags att sälja och rensa ut lite böcker igen. Jag säljer dem här och i en Facebookgrupp som heter Läs - Byt. De kostar 20kr/st + frakt, det går även att få något paketpris om man köper många. Om du är intresserad av någon bok så skicka ett mejl till bokugglan@hotmail.se. Jag kan skicka bättre bilder på en enskild bok om någon är intresserad. Tar betalt via swish, Paypal eller banköverföring. Om någon inte vill betala frakt kan jag mötas upp i Jönköping. Alla är i fint skick men alla är lästa en gång förutom Blodsmagi som är oläst men den har en liten repa på sin klädda rygg. Kroppspanik är såld.


 Alla är lästa en gång förutom I dödskuggans land.

Lästa en gång.


I min bokbloppis som jag gjorde för någon månad sen finns många av böckerna kvar. Läs om dem här och där kan man även pruta nu.

7 kommentarer:

 1. Åhh,, boken hades skulle jag kunna vara intresserad av! Älskade typ den serien, så skulle gärna införskaffa mig den för att ha den hemma. Du har inte de andra delarna i serien med? Helena och Nemesis? :) Då skulle det vara klappar't och klart, haha. //Hannah

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hades får du gärna köpa men jag har inte de andra delarna tyvärr.

   Radera
  2. Åh, okej! Sent svar, men är boken kvar och vet du vad frakten skulle gå på ungefär om jag skulle köpa? :) Och hur ser bokryggen ut, är den som ny eller lite bruten? (jag bryter lätt ibland)

   Radera
  3. Ja, boken är kvar :) Den är läst en gång men ryggen ser ändå fin ut. Frakten blir nog på 42 eller 56 kr.

   Radera
 2. Hej kan du ge mig lite tips på bra vampyrböcker?

  SvaraRadera
 3. Kan jag få tips på bra vampyrböcker

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läser inte så mycket vampyrböcker, jag har inte ens läst Twilight så jag har inte så bra koll. Jag har en som heter Svart passion hemma som jag faktiskt säljer (http://bokugglan.blogspot.se/2015/05/bokbloppis.html). Boken Hemlös är också en känd vampyrserie som jag inte har läst.

   Rachel Caine har också skrivit en del vampyrböcker.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.