31 juli 2015

Filmrecension: Paper towns + Readathon Dag 4

I fredags var jag på Paper towns på bio. Det var på premiären men jag har inte bloggat om det än tyvärr. Jag tyckte om Paper towns jättemycket! Den var minst lika bra som boken och väldigt rolig. Såklart är inte allt likadant som i boken men de hade gjort det bra med casting och urval enligt mig. Hela biosalongen skrattade högt flera gånger och sånt gillar jag i filmer. Den var skämtfull och lite ironisk trots att Quentin inte är så glad.

Paper towns passade jättebra som film för det är alltid något som händer och den byggs upp på ett bra sätt. Jag vet inte riktigt vad det vad som gjorde att jag gillade den så mycket, men den var glad och fin. Jag ger den 5/5 stjärnor och jag vill gärna se den igen snart.
Här är min sammanfattning för gårdagen i mitt readathon. Igår läste jag riktigt mycket!

Dag 4 - Torsdag

Dagen bok/böcker:

 • Miss Peregrines hem för besynnerliga barn av Ransom Riggs - Från sidan 279 till 379 = 100 sidor. Utläst.
 • The golden year av Amanda Schulman & Hannah Widell - Från 83 till 175 = 92 sidor. Utläst.
 • Jag är Malala av Malala Yousafzai - Jag hade läst halva men nu ska jag läsa färdigt den. Fortsatte på sidan 125 men kom bara till sidan 135 = 10 sidor. 

Antal lästa sidor idag: 202 sidor
Antal utlästa böcker idag: Två böcker

Totalt antal lästa sidor: 704 sidor
Totalt antal lästa böcker: Fyra böcker

2 kommentarer:

 1. Jag håller på att läsa boken nu och hade hoppats på att få färdigt den innan jag såg filmen, men jag får nog ta och skrota den idén.. :/ För jag vill ju se filmen på bio! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du hinner nog! De brukar visas ganska länge :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.