21 juni 2015

Rör mig inte! blir TV-serie!

Nu är jag lite sen med det här men trilogin om Juliette av Tahereh Mafi ska bli TV-serie! Jag tycker det verkar jättekul för jag kollar inte på nån serie och det är riktigt bra böcker. Det är ABC Signature Studios som har rättigheterna och Mafi själv ska vara en av regissörerna. Det blev officiellt för tre dagar sen då Tahereh Mafi la ut en bild på Instagram (jag hade gillat bilden, men inte läst bildtexten så jag fick inte veta det förrän idag). Det kommer förmodligen ta något år innan det finns att se men det var kul att höra.

De har kommit ut med det genom att göra videos med kända booktubers och här är en av filmerna som de har gjort:

2 kommentarer:

  1. Nej, gud vad roligt. Hade verkligen ingen aning. Kul att du skrev om det, annars hade jag antagligen missat det totalt. Det är ju en superbra bokserie, så jag hoppas att den blir bra som tv-serie också. Kul att man inte bara gör filmer av böcker utan nu även tv-serier.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror den kommer bli riktigt bra! :D

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.