8 juni 2015

Avsluta olästa böcker

Det är inte ofta som jag avslutar böcker utan att ha läst färdigt dem, men det har jag faktiskt gjort nu och det var till och med ett recensions-exemplar. Det beror lite på att jag har massa böcker som väntar men även att jag inte klarade av språket. Det var På andra sidan av Georg Zyka som egentligen hade en intressant handling. Jag störde mig på att det stod "mej" och "dej" istället för "mig" och "dig". Det är ingen stor grej egentligen men när man börjar tänka på det så är det svårt att sluta. Jag hittade även någon särskrivning och det var det som gjorde att jag la bort boken i slutändan.

Jag har kommit på att jag är väldigt generös med betygen på böcker. Ger alla över 3 stjärnor (av 5) och alla som är riktigt bra får en femma. En ganska dålig men ändå intressant får en trea och säkert 90% av böckerna får en fyra. Jag borde egentligen sprida ut betygen lite så man ser skillnad på vilka som är bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.