16 april 2015

Konsert med Miriam Bryant

De senaste dagarna har jag satsat på ett stort prov och jag har varken orkat blogga eller läsa. Men nu tänkte jag skriva om en konsert som jag var på i lördags. Jag lyssnade på Miriam Bryant. Hon är en svensk artist som sjunger hiten Push play från 2013. Hon har också gjort filmmusik till Divergent (Find you) och ska vara med i Så mycket bättre i höst.

Det var inte så jättemycket folk så vi ställde oss längst fram när vi kom. Jag tyckte hon var väldigt duktig! Hon har en bra röst som är stark men ändå väldigt skön att lyssna på. Jag har inte lyssnat så mycket på henne förutom någon låt som jag har på min spellista, men innan konserten lyssnade jag in mig för att kunna hänga med i låtarna. Det tror jag var bra för ofta gillar man ju låtar som man har hört flera gånger. Miriam Bryant var jättebra live, det lät precis som inspelat. Hon hade cool stil och berättade intressant mellan låtarna.

Lägger in några bilder som tyvärr inte är jättebra men det var svårt med bara mobilkamera. Jag fick däremot några bra filmer, men de är svåra att lägga upp här.


4 kommentarer:

 1. Jag har taggat dig i Liebster award-taggen :)

  http://snowglitter.blogg.se/2015/april/liebster-award.html

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag har också taggat dig en tag; En bokbloggares hemliga liv! Tror inte du gjort den än! :)

  http://drawreadandtakeaphoto.blogspot.se/2015/04/en-bokbloggares-hemliga-liv.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt roligt att bli taggad :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.