4 december 2014

Gilla Böckers vårutgivning

Idag fick jag nyhetsbrev som de kommande böckerna hos Gilla Böcker. Jag tycker det ser jättebra ut och det var många intressanta. Här kan man läsa om alla men jag berättar om några i detta inlägget.

 • Liten parlör för älskande av David Levithan - Denna läste jag på engelska för några månader sen, och nu kommer den i nyutgåva på svenska. Jag kommer nog inte läsa den men kul ändå, fint omslag.
 • Livets outgrundliga mysterier av Benjamin Alire Sáenz - Jag har varken hört om boken eller författaren men intressant handling.
 • Athena av Marta Söderberg - Marta Söderberg har skrivit boken Ramona som jag läste när jag praoade på Gilla, jag har inte läst den som färdig bok men som manus. Väldigt fint och modernt omslag tycker jag. 
 • Ett folk utan land av Melina Marchetta - Jag vill läsa alla Melinas böcker någon gång... ;)4 kommentarer:

 1. Omslaget på Ett folk utan land! Så fiiint! <3 :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Jag tyckte alla omslag var väldigt fina!

   Radera
 2. Mycket bra förlag tycker jag med härliga böcker. Och kul att det kommer en ny av Melina Marchetta. Jellicoe road var trög i början men sen var jag helt plötsligt fast utan att riktigt förstå när det hände. Ska bli kul att läsa kommande bok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Jellicoe road" är väldigt speciell! Så det ska bli kul att läsa den här.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.