13 november 2014

Day 25 – A character who you can relate to the most

Denna rubriken tycker jag är den svåraste i "30 days of books"-utmaningen än så länge. Jag har aldrig läst en bok och hittat någon karaktär som jag känner igen mig med till 100%. Men de flesta böckerna jag har läst så finns det alltid något jag kan relatera till och gilla. Och av ungdomsböckerna så tror jag alltid jag känner igen mig i något.

Jag hade velat känna mig lik Katniss, Tris eller någon sån karaktär, men de har ett sånt speciellt liv att det är svårt ibland. Såklart finns det likheter i alla karaktärer men jag känner mig mest lik när det är en bok som handlar om en ung tjej i skolmiljö. Till exempel tjejerna i Carlstensveckan och alla personer i Sarah Dessens böcker.

2 kommentarer:

  1. Jag har taggat dig i en liten utmaning! :) Hoppas du tycker det är kul!
    http://elinasbokliv.blogspot.se/2014/11/bok-till-film-gif-tag.html

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.