9 augusti 2014

Nya böcker från England

I förrgår kom jag hem från min språkresa på Isle of Wight i England. Det har varit tre jättebra veckor men det är väldigt skönt att vara hemma. Jag kommer skriva flera långa inlägg om allt som har hänt och med bilder, men orkar inte nu. Jag har skrivit anteckningar på mobilen om varje dag, så jag kommer ihåg när jag skriver inläggen.

Jag har shoppat en del, mest kläder men också två böcker. Det var Rainbow Rowells Fangirl och Maze runner av James Dashner. Jag köpte dem på Waterstone´s i Newport på Isle of Wight. Maze runner verkar väldigt bra och jag vill se en innan jag ser filmen som kommer på bio snart. Jag gillade Rowells andra bok så det ska bli kul att läsa denna.


När jag kom hem hade jag fått tre andra böcker också. Det var kul, det var länge sen jag fick recex. Det ska bli kul att läsa Eunomia för det är sista delen i en trilogi och Allt som är för att jag gillade Tellers andra bok Om det var krig i Norden. Den andra boken har jag aldrig hört om, men det är förmodligen för att den är för yngre, från åtta år. 

Jag fick också ett annat väldigt roligt paket, men det kommer det ett annat intressant inlägg om.

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, och också de enda souvenirerna ;)

   Radera
 2. Härligt. Waterstones har så bra utbud av böcker. Även om (vissa) affärer är små så finns alltid det man önskar sig. Ser fram emot att se bilderna sedan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också Waterstones mycket. Allt är så fint upplagt!

   Radera
 3. Kan du lägga upp bilder på ditt schema?

  SvaraRadera
 4. Spännande att du ska på språkresa! :)
  http://finlandsgullet.wordpress.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller nu är jag hemma efter resan ;)

   Radera
 5. Kan du lägga upp bilder på ditt schema som du hade i England?

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.