26 augusti 2014

Fullt upp.

Det har redan blivit svårt att hinna blogga fast jag inte har så mycket läxor. Jag har inte fått så bra schema tyvärr. Jag slutar 4 två gånger i veckan och varann torsdag slutar jag vid 5. Det är väldigt långa dagar för att gå första året. Det tar någon vecka innan man får rutiner och hinner allt man vill. Får se om jag hinner blogga imorgon annars blir det på torsdag.


Inte riktigt sant nu när jag börjat ny skola och klass men nästan. 

4 kommentarer:

 1. Har du goodreads? Eller vet du vad det är för något i alla fall? :) Jag skaffade det ganska nyligen vilket jag är jätteglad att jag gjorde (forum för böcker och uppmuntran för sin egen del och andra till att läsa bra böcker) Älskar det haha för det är så otroligt kul, man kan ha kompisar och följa läsande människor, vara med i grupper med mer, och ha egen profil om vad man läst, läser just nu och vill läsa!! =D Rekommenderar sidan hur som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet vad det är men har inte något konto. Jag har på boktipset.se som är som en svensk sån sida.

   Radera
 2. Hej Tova
  Vet du någon bra bok som kan passa en kille som gillar att spela datorspel? Som är i undre tonåren?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej hej!
   Ja, det kommer jag på några som borde passa. Men jag undrar om jag skulle kunna svara på den frågan på ett annat ställe? Här står det vad jag menar: http://bokugglan.blogspot.com/2014/08/personliga-boktips.html

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.