25 juli 2014

Söker bokbloggar

Jag läser inga bokbloggar längre tyvärr. Jag har egentligen aldrig följt massor av bokbloggar men brukade kolla då och då innan. Nu har flera av mina favoriter slutat eller minskat med att skriva, så jag letar efter nya.

Jag söker mest efter ungdomsbokbloggar med ganska lik boksmak som jag, men vill hitta så många som möjligt. Så om du har en bokblogg får du gärna kommentera adressen eller länka dina bokbloggsfavoriter. Jag gör ett inlägg med alla tips jag får in, om det blir några stycken, så tipsar vi varandra.

Nu är detta ett tidsinställt inlägg när jag är på språkresa, så jag vet inte om jag har wifi och kan acceptera kommentarerna. Jag tror, och hoppas, att jag kommer ha wifi några gånger under resan, men om inte så publiceras alla kommentarer när jag har kommit hem.
Bokbloggsmingel på Bokmässan 2013.

21 kommentarer:

 1. Jag och min tvillingsyster bloggar på:

  booktwin.blogspot.se

  Har bloggat i ca 1,5 år nu =)
  Annars, de bloggar som jag mest brukar följa, är:

  boktycke.wordpress.com
  schitzo-cookie.blogspot.se (fast hon har inte bloggat på ganska länge nu =( )
  bokcirkelnn.blogspot.se
  boklyckan.blogspot.se
  bookshelf.blogg.se

  Följer egentligen en massa fler men orkar inte rabbla upp alla =P hoppas du hittar några nya bloggar att följa nu i alla fall! =)

  SvaraRadera
 2. Några bland mina favoriter har också lagt av eller tagit en paus så ett tips-inlägg är välkommet!

  Min bokblogg:
  www.dolasbokblogg.blogspot.se

  SvaraRadera
 3. Jag har en blogg med blandade böcker, men den heter Johannas deckarhörna för deckare är min favoritgenre. Kika in om du har lust :)

  SvaraRadera
 4. http://boktycke.wordpress.com/

  SvaraRadera
 5. Du får gärna kika in på min blogg :) Kul med ett inlägg med tips på bokbloggar, jag letar alltid efter fler att läsa :)

  SvaraRadera
 6. Jag bokbloggar på www.tonarslasaren.blogspot.se och vi har relativt lika smak men jag läser i princip det mesta :)

  Stina

  SvaraRadera
 7. Jag bloggar på http://jennifershorna.blogspot.se/ jag läser böcker ur många olika genrer så det är väldigt blandat på min blogg. :)

  SvaraRadera
 8. jag bloggar ibland om böcker men har tänkt rikta in mig lite mer mot det nu i framtiden :) du kan ju kika in i alla fall! :)

  SvaraRadera
 9. Jag bloggar mest om ungdomsböcker även om en och annan vuxen bok smiter in. Du får gärna kolla in min blogg. :) Om du vill ha fler tips så länkar jag till mina favoritbloggar på vänster sida i min blogg. :)

  SvaraRadera
 10. Jag bokbloggar om både barn och ungdomsböcker på; http://agnesbokblogg.blogspot.se/ det skulle vara kul om du ville kika in där. =)

  SvaraRadera
 11. Jag har en bokblogg som heter bokkatten.blogg.se, uppdaterar inte så mycket just nu men det kommer inlägg då och då :)

  SvaraRadera
 12. Jag bloggar om ungdomsböcker, dock inte lika mycket som förr då jag inte har lika mycket tid till varken läsning eller bloggen. men kika gärna in ändå!

  SvaraRadera
 13. Jag bloggar om ungdomsböcker och YA. Läser en hel del på engelska, men inte bara.
  Gillar dystopier, sagor i ny tappning, fantasy mm.
  Jag finns på ibokensvarld.blogspot.com

  SvaraRadera
 14. Hej, du får gärna kolla in min och min kompis blogg, bokdrommar.blogspot.se

  SvaraRadera
 15. Har nyligen sparkat igång min blogg igen, bokregn.blogg.se. Ser väldigt mycket fram emot nån slags lista över bokbloggar, vore kul att hitta några nya att följa!

  SvaraRadera
 16. Jag brukar blogga om böcker var tredje dag, undomsböcker och lite så.. Men jag följer Boktycke som jag tycker är en bra blogg

  SvaraRadera
 17. Kolla gärna in på min, har haft en lång paus och har nu startat upp den på prov igen. Bokemman.blogspot.se heter den. :)

  SvaraRadera
 18. Min blogg, Sofies bokblogg: filo-sofie.blogspot.com där jag skriver om ungdomsböcker främst.
  saganomsagorna.se
  lexielaser.se
  bokfreak.se

  Tyvärr har flera av mina favoriter slutat också...

  SvaraRadera
 19. Min bokblogg, som är relativt ny, heter thebookandtheteacup.blogspot.com
  Funderar på att göra en lista över bokbloggar i sidfältet på min blogg, vill du vara med i den?

  SvaraRadera
 20. Jag bloggar på min bokblogg Wherethebookslive (wherethebookslive.wordpress.com), kika gärna in! Jag skriver allra mest om ungdomsböcker! :)

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.