17 juli 2014

Imorgon: England

Nu är språkresan till Isle of Wight nära. Kan inte fatta att om lite mer än dygn så är jag i England! Jag ska vara där i tre veckor och bo i en värdfamilj. Jag vet inte än vad det är för familj, bara adressen så jag är såklart nervös. Fast jag har varit ännu mer nervös innan, nu är det så nära att jag bara väntar.

Jag har tidsinställt flera inlägg men om jag har wifi så kanske jag uppdaterar om resan, annars kommer det efteråt. Det svåra kan bli att godkänna och svara på kommentarer, det kan ta några dagar.

Jag har bara med mig två böcker, det kan låta lite för tre veckor och en boknörd, men jag tror inte att man kommer ha så mycket tid över och att man kommer somna snabbt på kvällarna. Jag har också tre e-böcker i min mobil. Det är En varm sommar av Christina Wahldén som jag lånade som e-bok igår. Ingen grekisk gud, precis av Katarina Kieri och Kleopatras trädgård av Martin Widmark har jag sen jag använde E2GO och inte har läst än. De jag har med som "riktiga" böcker är Insurgent och Erebos av Ursula Poznanski. Insurgent började jag lite på igår, och den är såklart redan bra.

10 kommentarer:

 1. P.S.
  Det finns massa billiga böcker att köpa i England, kolla även charity shops.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra :) Har inte hunnit titta på någon än, men har sett flera bokaffärer.

   Radera
 2. jag gör många fina fynd på charity shops i England, men mest ska du PRATA engelska

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag ska försöka prata så mycket som möjligt verkligen.

   Radera
 3. Härligt åker dit imorgon också är du i London något under den tiden får du inte missa Waterstones vid Piccadilly Circus. Himmelriket för en boknörd

  SvaraRadera
  Svar
  1. Waterstones är bra! Har t.o.m. Hittat det här på Isle of wight.

   Radera
 4. Vad roligt! Berätta gärna sen hur det var :D

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.