14 juni 2014

Min veckaNu har jag fått sommarlov och tydligen har jag haft en bloggpaus på nästan vecka, utan att ha tänkt på det.. Det har varit många speciella grejer denna veckan som man inte gör särskilt ofta i livet. Det största är att jag har fått sommarlov och slutat grundskolan, och har därför varit på avslutningsfest och på Liseberg med min klass. Jag har också varit med och gjort en musikal som tog mycket tid i början av veckan och igår/inatt hjälpte jag till på Vätternrundan med att ge mat till alla cyklister. Men nu är det sommarlov och jag kommer hinna läsa och blogga mer!

I morse, klockan 4, när jag skulle åka hem.
En av föreställningarna.

Cyklister.Jag och de flesta tjejerna i min klass igår. 


2 kommentarer:

 1. Vilken trevlig vecka du hade det! Vart va det för föreställning ni hade det? :)
  http://finlandsgullet.wordpress.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har valt profilen estet i skolan och slutproduktionen var en föreställning för skolan och allmänheten. Det var som en TV-kväll och så satt två syskon i en soffa och tittade på olika "filmer", alltså scener från kända filmer som vi spelade upp.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.