26 juni 2014

Inspelning av Cirkeln


Igår åkte jag till Stockholm för att få vara se på en inspelning av Cirkeln som kommer på bio i februari. Jag kom fram vid halv tio och då fick jag komma till Disneys kontor för att vänta till inspelningen och på att de andra skulle komma. Jag och två som jobbar på Disney gick en liten rundtur och sen läste jag tidningar under tiden de jobbade. Sen gick vi till centralen och väntade på de andra fem ungdomarna som skulle med och på Sara Bergmark Elfgren. Mats Strandberg skulle också varit med men han var fast ute i skogen med sin man med ryggskott. 

När vi kom fram till skolan som de spelade in vid fick vi hålla oss undan så vi inte var med i bild. Sen kom vi närmare och närmare och i slutet hörde man och såg riktigt bra. De gjorde egentligen bara en scen under alla de timmarna vi var där, men ur olika vinklar och massa omtagningar. Man fattar inte hur jobbigt det är att vara skådespelare, och hur mycket väntan det är, förrän man har sett det.

Efter det åt vi lunch där och stod och pratatade lite med en av producenterna och varandra. Sen fortsatte de med samma scen och vi tittade på.

Vi fick veta några grejer som vi inte får sprida ut och såg vissa skådespelare som inte har visats än. Väldigt kul! Tyvärr får vi inte lägga ut några bilder på huvudpersonerna.

Sen åkte vi till Disneykontoret och fikade. Det var faktiskt roligaste för då satt vi och pratade avslappnat med Sara Bergmark Elfgren. Vi frågade henne om alla böcker, skrivande och filmerna.

Några av oss som tittade. 
Bokbloggaren Viggo i mitten och Emelie

En bild Sara la ut på Instagram. 

Statister utanför "Engelsfors gymnasium". 

12 kommentarer:

 1. Vad roligt, fast hur kommer det sig att ni hamnade hos Disney?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Disney (i Sverige) är de som håller i reklam och sånt för Cirkeln. Och det var de som hade ordnat denna tävlingen :)

   Radera
 2. Vilken rolig upplevelse! Hoppas att filmen blir bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hoppas det! Men det tror jag den blir :)

   Radera
  2. Ja, hoppas det! Men det tror jag den blir :)

   Radera
 3. Åh va roligt ni hade det! :) Fina foton!
  http://finlandsgullet.wordpress.com/

  SvaraRadera
 4. Åh, vad kul och vara med på en filminspelning! :D

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.