8 maj 2014

Utsorterade böcker.

Igår sorterade jag ut några böcker ut mina bokhyllor (varför ha en, när man kan ha flera?). Det är behövligt att göra då och då. Denna gången blev det flera böcker som jag är lite för gammal för men som jag sparar på ett annat ställe till mina syskon. I alla fall de bra böckerna av dem.

Resten tänker jag ge eller sälja bort. Jag har ju sålt på bloggen tidigare men det är lite komplicerat så det blir nog inget nu. Det är Stora Bokbytardagen senare i maj, kanske kan jag spara dem till det. Jag har inte varit med på det andra år, men det skulle vara kul.

7 kommentarer:

 1. Jag borde också gå genom min bokhylla. Där finns för många böcker som jag vill inte läsa igen, men orkar aldrig göra en stor sortering. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag sorterar knappt ut några av de böckerna som jag har läst och gillat, även om jag vet att jag inte kommer läsa om dem.

   Radera
 2. "Namnet på boken är hemligt" är så himla bra. Älskar den boken! :D
  Jag skulle egentligen också behöva rensa bokhyllan. För tillfället så har jag böcker som jag vuxit ifrån bakom mina andra böcker. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt länge sen jag läste den, men då gillade jag den mycket. Den hade varit rolig att läsa om, den är ju ganska speciell.

   Oj, du måste ha väldigt många böcker! Min bokhylla är för liten för att få plats med två rader böcker.

   Radera
  2. Jag har egentligen inte så många böcker utand et handlar om att jag inte använder hela min bokhylla till böcker utan jag har lite prydnadssaker osv. :P

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.