15 maj 2014

Ny HP-film

Jag såg nu att det kommer en ny Harry Potter-film! Det är boken Fantastiska vidunder och var man hittar dem av J.K. Rowling (hon skrev den med pseudonym) som den baseras på. Jag har inte läst den men vill gärna göra det innan jag ser filmen. Den kommer inte förrän 18 november 2016 så jag har god tid på mig.

Jag läste också att hälften av Cirkeln-filmen har filmats nu. Det är kul att så många böcker blir till filmer!

6 kommentarer:

 1. Jag tror inte det är särskilt spännande läsning med tanke på att den är skriven så som Harrys skolbok kan tänkas vara, d.v.s. det är en (om än fiktiv) faktabok. Innehåller inte alltför mycket spoilers till filmen i den, direkt... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte hört alls mycket om den, så vet inte vad den handlar om ;)

   Radera
 2. På vilket vis skrev hon den under pseudonym? För det är ju Newt Scamander som skrivit "den" i HP :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, jag bara läste att den var skriven under pseudonym någonstans ;)

   Radera
 3. Jag har läst Fantastiska vidunder boken :D Den är typ en "Fakta bok" Det finns typ A-Z och så står det fakta om vidunder från de som börjar på A ändå till Z :P Så tror inte att den spoilar så mycket om filmen ;)

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.