12 maj 2014

Mitt andra LÄS-år

Jag har nu skrivit om alla de mål jag har haft sen jag började läsa mycket och detta var det senaste målet. Jag mätte hur många böcker jag läste under ett år, från 9 september 2012 till 8 september 2013. Det blev 105 böcker. Jag hade gjort samma mål en gång tidigare och då blev det hela 132 böcker. 
Den senaste målet så var det ungefär 2 böcker i veckan. Det tycker jag är "lagom", man hinner med många böcker men hinner ändå göra annat än att läsa. Det har minskat mycket nu, det är nog knappt en bok i veckan just nu. 

Under den här tiden var jag på min första bokmässa och sökte efter den till Årets bloggambassadör och blev vald. Det gjorde att jag fick åka på inspirationsträff och planera mycket till Bokmässan 2013. Jag gjorde flera intervjuer under den tiden och skrev under en period på sidan Boktipsare.se

Jag praoade också på Gilla Böcker där jag läste manus, packade böcker och lite korrekturläsning. Jag fick också intervjua deras författare Katarina Sandberg. 

Efter detta målet skulle jag läsa 100 böcker igen, och det är det målet jag håller på med nu. 2 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad är det för bilder? Är det typ skrivbordet när man var bloggambassadör eller något?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, jag glömde skriva bildtext, redigerar inlägget. Det var iaf bilder från min prao hos Gilla Böcker. Den första är hur delar av rummet såg ut och det andra är mitt skrivbord som jag hade då.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.