13 maj 2014

Day 20 – Favorite romance book

Jag läser inte mycket romantiska böcker men för ungefär ett år sedan läste jag Underbara helvete av Jamie McGuire. Den handlar om Abby som börjar på ett universitet långt ifrån sitt gamla hem, för att hon vill börja om. Hon träffar nya vänner, och ovänner. Hon träffar Travis som slåss och följs av en massa tjejer. Hon verkar vara den enda som inte är intresserad av honom, men han pratar med henne hela tiden. Hon är alltid småsur på honom när de pratar men ändå fortsätter han umgås med henne.

I min recension så skrev jag såhär: Riktigt bra, speciellt språket! Det är detaljerat men flyter ändå på. Den är väldigt romantisk, en av de mest
romantiska böcker jag har läst. Men den är inte bara romantisk, den är ofta spännande och jag visste aldrig vad som skulle hända. Man får inte veta vad det är Abby har flyttat ifrån, förrän långt in i boken och det var inte vad jag hade föreställt mig!

2 kommentarer:

  1. värkar vara bra ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är den :) Den har inte fått så mycket uppmärksamhet som den borde.

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.