18 april 2014

Smygpremiär av Divergent

Igår var jag på smygpremiären av Divergent. Den var riktigt bra och hade gjort om bra från bok till film. Det var inte mycket som var ändrat och jag saknade ingenting. De flesta skådespelarna passar bra till bokkaraktärerna. Jag tyckte inte Fours skådespelare passade i början men under filmen så ändrade jag mig.

Filmmusiken var jättefin och den gjorde att jag fick ännu mer känslor. 

Divergent är en utmärk film som kommer bli populär både bland de som läst boken och filmtittare. Den har premiär i Sverige den 30 april och jag tror den kommer bli minst lika stor som Hunger games.

4 kommentarer:

 1. Hej, har sätt att divergent skulle ha 15 årsgräns så därför är lite fundersam... Hunger games är ju 11 årsgräns och Divergent och Hungergames är väll på samma våglängd? tyckte böckerna var ungefär på samma skrämselniva. Tycker du att den var läskig? för jag förstår annars inte varför den har 15 årsgräns (fyller 15 i juni så tycker det är synd att jag inte kommer kunna se den)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det var aldrig att jag tyckte det var läskigt. Det är ju en del bråk men inte mer än i Hunger games.

   Radera
 2. Hannah Carlsson14 april 2014 15:40

  Hej, jag är 13 år (fyllde iår) och villl sååååååå gärna se filmen! Har förälskat mig i böckerna och väntar spänt på sista delen. Finns det någon chans att man kan lyckas ta sig in på bion? Vill ju så gärna se den :(

  /Hannah!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen aning hur hårda de är med åldersgränserna, tycker man borde få se dem om man är med någon vuxen iaf.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.